Adalet Anaokulu

Vizyon: Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurabilen, azimli, zorluklar karşısında baş etme stratejilerini kullanabilen, istikrarlı bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirerek Ulusal, insani ve evrensel etik değerlere sahip sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendini gerçekleştirebilen, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve toplumsal değerlerine bağlı, farklılıkları zenginlik kabul eden, araştıran, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.00/17.00
Isınma: MERKEZİ SİSTEM
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adaletanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ANKARA CEZA VE İNFAZ KURUMLARI KAMPÜS LOJMANLARI SİNCAN/ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - CEZA İNFAZ KURUMLARI LOJMANI İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR

Adres - ANKARA CEZA VE İNFAZ KURUMLARI KAMPÜS LOJMANLARI SİNCAN/ANKARA

Ulaşım Belediye otobüsleri Sincan dan 577 Metro dan 572 kampüsün kapısına kadar gelmektedir. Ayrıca cezaevine gelen servislerden de faydanalınabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık SİNCAN MERKEZE UZAKLIK 25 DAKİKA YENİKENTE UZAKLIK 10 DAKİKA