''OPEN ALL DOORS TO BE WELL''  Twinning Projesi

''OPEN ALL DOORS TO BE WELL'' Twinning Projesi

15.05.2024 50

Okulumuz rehber öğretmeni Nur EROL'un yürütmüş olduğu 'Open All Doors To Be Well' eTwinning projesi Türkiye, Bulgaristan, Litvanya, Azerbaycan, Yunanistan, Polonya ve Romanya'dan katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerle sürdürülmüştür.

Projemizin Amacı

LifeComp, refahı, bireylerin fiziksel, duygusal, sağlık duygusu, olumlu ilişkiler, dayanıklılık, amaç ve anlam duygusunu deneyimledikleri bir durum olarak, çevrede iyi olma hali olarak tanımlamaktadır. Projemizin amacı çocukların ilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda okul, aile ve öğretmen işbirliğiyle çocukların tüm gelişim alanlarını desteklemek ve okulun refah düzeyini arttırmaktır.

Proje hedefleri

-Çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal refahını desteklemek

-Okul ortamının refah düzeyini artırarak yenilikçi bir okul yaklaşımı geliştirmek.

-Ebeveynlerle işbirliği içinde çocukların iyi olma hallerine rehberlik ederek iyi olma konusunda farkındalık yaratmak

-Uygulamalı etkinliklerle çocuklara web 2.0 araçlarını kullanma becerisi kazandırmak

Sonuçlar

Okul ortamının refahını artıracak yenilikçi bir okul yaklaşımı geliştirmiş oldu.

Ebeveynlerle işbirliği içinde çocukların iyi olma hallerine rehberlik edilerek iyi olma konusunda farkındalık artırıldı.

Uygulanan etkinliklerle çocuklara web 2.0 araçlarını kullanma becerisi kazandırıldı.

Çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal refahını destekledik.

PROJE SONLANDIRMA TOPLANTIMIZ
15-05-2024